dimarts, 24 d’octubre del 2017

Animacions Lectores (IV)

https://www.biography.com/.image/t_share/MTE4MDAzNDEwNzEzNjc1Mjc4/jules-verne-9517579-1-402.jpg Aquest grup ha representat l’obra La volta al món en huitanta dies. El seu autor, l’escriptor Jules Verne, va nàixer l’any 1828 a la ciutat francesa de Nantes. És conegut universalment per ser un home avançat al seu temps. A les seues novel·les un dels temes principals és els avanços científics com el submarí o el globus. Algunes de les seues obres més conegudes són:
  • Viatge al centre de la terra
  • Vint mil llegües de viatge submarí
Les companyes que han representat hui la seua animació lectora han representat les parts més importants de La volta al món en huitanta dies.
Hem de destacar que han començat la seua representació d’una forma original i diferent, ja que han escenificat una classe en la qual una de les integrants del grup, que feia el paper de mestra, contava als seus alumnes que anava a vindre de visita l’autor, que ha entrat a classe i ha contat la seua història.
 
Respecte a la representació, no s’ha fet massa llarga i ha sigut molt adequada. La caracterització dels personatges ha sigut molt treballada i els decorats també.
 
El nivell oral de les companyes ha sigut molt bo i encara que es notava que algunes d’elles no eren valenciano-parlants, els ha eixit bé i s’ha notat el seu esforç a l’hora de fer la representació, utilitzant un valencià normatiu i adequat.
 
El treball ha estat molt coordinat i totes les components del grup han participat. L’obra ha resultat ser molt divertida i m’ha agradat molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada