dijous, 19 d’octubre del 2017

Animacions Lectores (II)

Hui hem continuat amb les exposicions de les animacions lectores sent l'última pràctica del curs abans de començar les pràctiques a l'escola. 
Els aspectes que valorarem als grups de treball són els següents:
  1. Coses que hem aprés de l'autor
  2. Tècniques d'animació lectora
  3. Nivell de l'estandard oral
  4. Valoració personal
Lewis Carroll:
Charles Letwidge Dodgson va naixer l'any 1832 a Daresbury, Cheshire. A més d'escriure una de les històries més originals de tota la història, va ser matemàtic lògic i fotògraf. 
Les aventures d'Alícia al País de les Meravelles han sigut adaptades en diferents formats com obres de teatre, pel·lícules i videojocs. 
Finlament va morir per una pneumònia l'any 1898. L'escriptor també té obres com: La caça del Snark (1876), Sílvia i Bruno (1889) i Un conte enrvessat: sèria de qüestions matemàtiques (1885)
En aquesta animació lectora han unit dues obres: Alícia en el País de les Meravelles (1996) i Alícia a través del mirall (2012). 
Aquest grup ha fet una representació teatral, han cantat una cançó i han fet una coreografia. 
Respecte al nivell de l'estàndard oral tots els components han parlat de manera fluida encara que ho estaven representant davant de la classe i de la professora. 
Personalment, aquesta representació ha tingut un treball perfecte, amb uns decorats impressionants i una interacció més que perfecta. M'ha agradat molt. 
 
Enric Lluch
Enric Lluch i Girbés va nàixer a Algemesí l'any 1949. El que volia Enric era contar coses, va intentar fer poesia i teatre però a la fi, es va dedicar a la narrativa. Els llibres representats pel grup formen part d'una col·lecció anomenada El Bagul dels Monstres.
 
El grup ha representat les obres publicades l'any 2010:
  • L'esquelet
  • El monstre de l'armari
  • El zombi
  • L'home llop
Aquest grup a representat mitjançant la representació. Un dels integrants era el Doctor Frankenstein i la resta dels components eren els diversos mostres. Tots els components han interactuat molt amb el públic a més de ser molt graciós, m'ha rigut molt. 

Respecte al nivell de l'estàndard oral ha pogut observar alguns castellanismes, però de seguida corregien els errors els mateixos personatges. Tot i això el nivell ha sigut el correcte. 

En la meua opinió aquesta animació ha sigut una de les més interactives fins al moment, sobretot pels jocs que proposaven i les activitats de després de la representació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada